Advanced skin care

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Löwengrip -

Som ni vet så har jag nu ett ganska bra tag varit ett stort fan av märket Löwengrip. Jag fick testa deras serie Daily facial care (Ni hittar mitt blogginlägg om den här) och efter det var jag helt besatt. Deras produkter har verkligen räddat min hy. Sedan en månad tillbaka har jag använt deras andra serie Advanced skin care, jag trodde knappt det kunde bli bättre men jag märker ändå en stor skillnad på min hy. Min hy har aldrig varit såhär bra och jag ser bättre resultat för varje vecka som går. Kollar man tillbaka för ett år sedan, så var min hy extremt torr, mitt smink började till och med flagna bort med huden efter bara några timmar. Idag är jag knappt det minsta torr, min hud är mycket jämnare, stramare och inte lika känslig.

Advanced skin care serien är framtagen för att skapa jämnare hudton, förbättrad hudstruktur, mindre synliga linjer, porer och pigmentförändringar. Den har ingredienser i som retinol, hyaluronsyra, AHA- och BHA-syra vilket ökar cellförnyelsen samt kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Produkter som ingår i Advanced skin care serien:

1. Cell renewal facial cleanser Jag tycker att denna rengöringen känns väldigt lik den i Daily facial care serien men att resultatet blir ännu bättre med denna. Man blir helt silkeslen i ansiktet efteråt. Jag använder den en gång på morgonen och två gånger på kvällen. Anledningen till att jag använder den två gånger på kvällen är för att först få bort all makeup och sen för att verkligen rengöra på djupet. (Tar dock väldigt lite vid varje omgång) Med den förra rengöringen från Daily facial care gjorde jag även det på morgonen men denna känns lite mer effektiv så jag behöver bara rengöra en gång. Denna innehåller även BHA-syror och har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Bästa rengöringen man kan hitta enligt mig!

2. Cell renewal facial cream Återfuktande ansiktskräm som hjälper mot fina linjer, ojämn hudstruktur, pigmentförändringar och synliga porer. Den här stramar åt ansiktet och ger superfin lyster. Jag blev helt chockad första gången jag använde den för att huden ser så jämn och slät ut efteråt.

3. Cell renewal facial exfoliant Det här är en kemisk ansiktspeeling som exfolierar på djupet. Den hjälper emot acne, orenheter, pigmenteringar, pormaskar, förstorade porer, rynkor och rodnader. Jag har alltid haft lite rodnader i ansiktet vilket har gjort att jag tyckt det varit jobbigt att gå osminkad, dom försvinner verkligen med denna helt. Denna har också antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

Produkterna går att köpa hos Löwengrip och även hos Apoteken, Lyko och Åhléns.

Gillar

Kommentarer

Ronja,
Emma,
Bra inlägg & fin blogg !!!
nouw.com/Jagochminahjärtan
Sophie,
Åh har aldrig testat hennes produkter, borde verkligen ta o göra de!!☺️ Kul o höra din åsikt.
Www.devote.se/idasophies
Jennie,
Va fina produkterna är! Tack för tips 😃
beutyela.se
Isabella
,
Älskar produkterna 😊
Amalie,
Harriet,
Har verkligen velat prova dessa så länge!
harrietgripenberg.com
Malin,
Vilket bra inlägg! Hört så mycket bra om deras hudvård =)
malinlidman.vimedbarn.se
Rebecca,
CLara,
Man blir ju lite smått inspirerad till att själv ta tag i sina icke existerande hudvårdsrutin
nouw.com/claraberggren