Alla hjärtans dag-presenter

Inlägget är i samarbete med Getpersonal.se

Nu närmar sig snart Alla hjärtans dag, därför tänkte jag ta och tipsa om lite presenter man kan ge sina nära och kära. Jag tycker absolut inte att det behöver vara dyra saker, men gärna personliga presenter eller upplevelser man kan göra tillsammans. Jag har valt ut några favoriter från Getpersonal.se, det är en sida som har presenter och smycken med personlig gravyr. Dom har väldigt mycket olika produkter att välja mellan, det finns något som passar alla.

1. Halsband inori steel lovers / 2. Champagneglas aida passion connoisseur 2-pack / 3. Armband verona nero / 4. Kärlekslås mässing / 5. Plånbok mauro conti leather black

 

Alla dessa produkter kan man alltså få en personlig gravyr på. Jag tycker att kärlekslåset är en himla fin present att ge, att man graverar in bådas namn på den och tillsammans låser fast nånstans.

Ni har säkert hört talas om bron "Pon des art" i Paris, i många år har det varit en tradition att gå dit för att "låsa fast sin kärlek" genom att hänga ett kärlekslås (hänglås) i bron och sedan kasta nyckeln i Seine som bron ligger över. Nu har dom dessvärre tagit bort alla lås då den var så tung att bron riskerade att falla (2 meter av räcket kollapsade helt plötsligt), förstår ni då hur många som hängt sitt hänglås där? Helt galet! Men det är verkligen en fin sak att göra, låsa fast sin kärlek.

Gillar

Kommentarer

Jennie,
Vilka fina saker 😊
beutyela.se