Ansiktsprodukter från Yves Rocher

Jag har fått hem lite produkter ifrån Yves rocher som jag ska testa, jag har aldrig haft något från det märket innan men har hört gott om dem så det ska bli spännande att se hur de fungerar på längre sikt. Jag har en ganska känslig hy så det är långt ifrån alla produkter som fungerar för mig. Hittills har ingen kunnat slå Löwengrips produkter.

Produkterna jag fick hem: Ögonmakeupremover, 99 kr Hydra Rengöringsgel, 79kr Konjaksvamp för ansiktet, 79kr Ansiktspeeling - Pulver att blanda med rengöring, 99kr Hydra Vegetale ansiktsvatten, 79kr

Jag testade alla produkter förutom ansiktspeelingen igår, det jag gillade mest var konjakssvampen som är till för att rengöra ansiktet. Den tog bort ALL makeup utan att lämna några rester samtidigt som det var peelande för huden. Denna kommer jag definitivt att fortsätta använda! Rengöringsgelen var ingenting märkvärdigt, den rengjorde bra och torkade inte ut min hy vilket nästan alla andra gör på mig så det är ett plus. Det vill säga, jag kan använda den trots att jag har känslig hy. Ögonmakeupremovern kändes skonsam för ögonen och den tog lätt bort mascaran. Ansiktsvattnet kan jag faktiskt inte riktigt uttala mig om, jag tror det är något man kanske märker av efter att ha använt det ett tag. Jag brukar inte använda ansiktsvatten annars men det ska göra huden balanserad samt dra ihop porerna så jag hoppas att det funkar.

Har ni testat några produkter från Yves rocher tidigare som ni kan rekommendera? Är så sugen på att testa fler produkter från dem!

 

Gillar

Kommentarer