Att hantera stress

Jag har alltid varit väldigt stresstålig, förutom senaste tiden. Jag känner mig stressad konstant och det gör mig så himla trött. Jag kan inte försöka stressa av genom att till exempel ta en lugn promenad, kolla på en serie eller liknande. Jag får nästan dåligt samvete för att jag vet, att jag istället skulle kunna lägga den tiden på att få viktiga saker gjorda. Igår kväll kände jag mig helt utmattad, jag ville bara slå på en serie och somna till den. Efter 10 minuter fick jag ångest och började göra jobbrelaterade saker istället.

Hur hanterar ni stress? Har ni något speciellt ni gör när ni blir stressade?

Deal with stress

I've always been very stress resistant, except recent. I feel stressed all the time and it makes me so tired. I just can't take it easy by for exampel take a stroll or watch series. I almost get bad conscience cause I know that I could spend my time on get important stuff done. Yesterday I felt exhausted, I just wanted to watch a serie and fall asleep to it. After 10 minutes I axiety and started to do workthings instead.

How do you handle stress? Do you have something special you do when you get stressed?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Charlotte,
Åh, jag känner så väl igen det där. Kan inte heller tillåta mig själv att sitta ned och faktiskt göra ingenting utan att få en panikkänsla i kroppen och börja tänka på allting jag kunde gjort istället. Det är inte bra, men dessvärre har jag inget tips på hur man motverkar det. Jag antar att man får försöka programmera om hjärnan till att inse att alla människor BEHÖVER vila, avslappning och stunder då man inte gör någonting särskilt. Det är svårt, men viktigt att tänka på! <3
nouw.com/charlottelinden
icaibloggen,
Oh, jag är så stress känslig sen jag gick in i väggen, men om jag försöker göra något åt att jag blir stressad, så brukar jag försöka tänka på min andning, och lyssna på musik.
nouw.com/icaibloggen
Evelina,
Sånt händer, man känner så ibland!! <3
www.evelinarou.com
Clara,
Känner verkligen igen mig!
nouw.com/clarabergertorres
Sandra,
Känner igen allt för väl. Tyvärr minns jag inte ens hur det är att inte vara stressad. Förr när jag var stresstålig och blev stressad så tog jag alltid ett bad och satte på lugn musik och tog ett glas vin
nouw.com/familjenlarsson