Att ta körkort

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Trafiko -

Trafiko är ett företag som håller i handledarkurser med utvalda lärare runt om i Sverige. Deras tjänst är supersmidig, man bokar bara kurserna enkelt genom deras app i mobilen. Man kan även läsa teori, göra körkortsfrågor och kolla på videos. Genom deras plattform kan man också följa sin uppkörning, där finns alla körmoment med och vilka du behöver öva på.

Tycker det är så bra och fler körskolor borde ansluta sig till deras tjänst och bli mer digitala. Jag ska snart påbörja mitt körkort och kommer definitivt att välja att göra det genom Trafiko, tror det kommer vara mycket lättare för mig att kunna träna på teori osv genom telefonen, att kunna göra det när man vill och var man vill istället för att behöva ha med sig boken överallt.. På bussen till exempel. Rekommenderar verkligen att ladda ner deras app om du håller på med körkortet eller går i tankarna att börja. Appen är dessutom gratis att använda om du går någon av Trafikos kurser och finns även på olika språk.

Jag har som sagt inget körkort (ännu) men ska börja med det nu till hösten när jag flyttat och har lite mindre jobb att göra. Det hade varit så himla skönt att ha ett körkort då det ger så mycket mer frihet, jag älskar dessutom att åka ut i naturen och besöka fina platser så hade verkligen haft användning av det. När jag väl flyttat så kommer det underlätta extremt mycket för mig med när jag ska hem och träffa familjen. Det hade även varit bra när man åker runt på olika turneringar och slippa ta tåget då man oftast är ganska trött efter ibland flera dagars spelande.

Önskar verkligen att jag tog tag i det direkt efter studenten när jag hade mer tid över, men nu känner jag det är dags och på tiden att ta tag i det igen.

 
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer