BEAUTY FAVOURITES

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Bangerhead.se - Jag har nyligen beställt hem några av mina favoritprodukter ifrån Bangerhead, samt två produkter som jag inte har testat tidigare men som jag blivit tipsad om utav er på Instagram. Jag blev väldigt positivt överraskad av de produkterna jag blev tipsad om så kan faktiskt rekommendera allt som jag beställde hem. Vill ni också klicka hem något ifrån Bangerhead så får ni 20% rabatt med rabattkoden EMMAS20, gäller på ordinarie priser! De har verkligen allt inom skönhet till bra priser och har dessutom flertalet kampanjer där man får gåvor på köpet, så passa på! ♥

Moroccanoil restorative hair mask Denna hårmasken blev jag tipsad om utav en av er på Instagram, har faktiskt flertalet produkter ifrån Moroccanoil men aldrig testat denna förän nu. Jag är totalt beroende av den redan. Har hunnit använda den i ca 2 veckor och mitt hår känns redan så mycket mjukare och glansigare, har dessutom blekt det då också. Nu förstår jag varför min frisör nämnt denna så många gånger haha! Fick även en extra förpackning på köpet när jag köpte den stora. Moroccanoils produkter doftar även supergott, lite somrig nästan.

Clinique moisture surge intense Används dagligen för att tillföra fukt till huden, går även att använda över makeupen om man känner att man behöver tillsätta lite extra fukt under dagen. (Jag blir alltid väldigt torr i ansiktet under dagen så brukar dutta ut denna i ansiktet där det behövs, sminket ser nästan som nytt ut igen. Skulle dock säga att det inte är lika optimalt om man har mycket puderprodukter på de ställen man applicerar den!). Fungerar även att använda som en ansiktsmask då den verkar direkt, under sommaren när jag inte är lika torr så har jag den mer som en mask än en dagkräm. Då tar jag på den i ca 5 min och torkar bort resterna med en bomullspad.

Nyx studio finish powder transcluent Transparent mineralpuder, fungerar perfekt att fixera sminket med men går ej att baka med då det kan ge flashbacks på bilder om man använder blixt. Räcker med att ta jättelite!

Nyx make-up setting spray matte Ett av de bästa settingsprayen jag testat, skulle säga att detta är MINST lika bra som de lite dyrare märkena. Denna kostar ynka 99:- och håller sminket på plats under hela dagen samt mattar ner utan att ta bort ens "glow".

Lumene blur foundation Min favoritfoundation all time, man ser så mjuk och len ut i hyn med den! Passar perfekt för mig som har väldigt torr hy men då den inte är så fet i konsistensen så tror jag den passar bra även till andra hudtyper. Skulle säga att den är mediumtäckande.

Nyx honey dew me up primer Det här är en av produkterna som det är första gången jag testar, och WOW säger jag bara. Det här är den bästa primern jag testat någonsin, vet inte hur jag har klarat mig utan den faktiskt! Den neutraliserar missfärgningar och rodnad i ansiktet, konsistensen är lite som en olja fast mer klibbig. Jag har mycket rodnad runt kinderna och speciellt runt vintern så jag har använt denna även när jag gått "osminkad" för att minska rodnaden!

EMMAS20 = 20% rabatt hos Bangerhead, gäller ordinare priser!

Gillar

Kommentarer