Billiga möbler

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Klubbkompis.se -

Älskar tv-bänken och avlastningsbordet, så snyggt!

Jag vill verkligen byta ut så mycket saker i min lägenhet. Mycket i min lägenhet går i ganska ljusa färger men jag vill ha lite mörkare och enkla färger. Till exempel grått, svart, beige och mörkblå/grön är jättefint ihop. Det första som ska bytas är soffbordet, jag vill ha ett i glas med svarta ben.. till det behöver jag en skänk/avlastningsbord att ha under där tvn hänger då det ser så tomt ut annars, + att jag behöver all sorts förvaring då jag bor så litet. Jag tror jag vill ha ett svart köksbord också men det tänker jag få vänta. Just nu har jag ett vitt klaffbord med förvaring i på sidorna som jag är så nöjd med förutom färgen, så har lite ångest över att byta ut det. Man kanske skulle måla om det bara?

Annars är det mest småsaker som gardiner, matta och belysning som ska bytas ut. Jag har kollat ut det mesta jag behöver på klubbkompis.se, just nu har jag inte riktigt ekonomin att byta ut allt samtidigt men klubbkompis har riktigt billiga möbler och inredning så man kan spara massor av pengar genom att handla där. Trots billiga priser så har de bra kvalité och snabb leverans.

Just möbler och inredning är vanligtvis ganska dyrt och man vill ändå kunna hänga med någorlunda i trenderna, jag tycker inte det var speciellt längesen jag ville ha helt vitt i lägenheten.. allt skulle vara vitt! Nu är jag helt tvärtom och får nästan lite sjukhuskänsla när det blir för mycket vitt. Det går verkligen fort mellan alla nya trender! Men jag älskar att byta ut mina saker hemma, måste nästan det för att trivas. Därför är det så skönt att det faktiskt går att fynda moderna möbler och inredning billigt.

Gillar

Kommentarer