Bloggar jag följer

Jag har nog bloggat slaviskt sen jag var 10 år gammal, det vill säga nästan 12 år. I lika många år har jag följt bloggar dagligen, vissa av dom följer jag fortfarande. De bloggar jag gillar mest är livsstilsbloggar, gärna med en släng av skönhet/mode och entreprenörskap. Bloggar som är träningsinriktade har jag väldigt svårt för, tycker det är såå tråkigt att läsa om. Men smaken är som baken!

Isabella Löwengrip

Först ut är Isabella Löwengrip, eller Blondinbella som många kanske känner igen henne som. Hon har skapat flera verksamheter genom åren och är en enormt driven person. I hennes blogg får man läsa om hennes vardag och jobb blandat med skönhet, mode, inredning, resor m.m. Hon var en av dom första som faktiskt blev "känd" som bloggare. Har nog läst hennes blogg i iallafall 5 år. Jag samarbetar även med hennes företag LCC, Löwengrip care & color, som förövrigt har världens bästa produkter!

 
Hanna Friberg

Hanna Friberg även kallad Hannalicious, bloggar om sin vardag, mode, skönhet och väldigt mycket resor. Hon har gjort några riktigt snygga kollektioner tillsammans med NA-KD. Jag började läsa hennes blogg för väldigt många år sedan innan hon blev så stor som hon är idag. Hennes blogg är en otrolig inspirationskälla!

     
Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson eller Kissie var den första bloggen jag började läsa. För några år sedan var hon nog en av Sveriges mest hatade då hon provocerade så mycket genom sin blogg. Idag är hon en helt annan människa, väldigt ödmjuk rolig och med en sprudlande energi. Hon bloggar mestadels om sin vardag blandat med mode, skönhet m.m. För att vara en så pass stor bloggare är hon väldigt personlig i både sin blogg och youtube-kanal, det gillar jag verkligen.

     
  Johanna Ljungqvist

Johanna Ljungqvist eller Yayas som hon heter på Nouw började jag följa för bara kanske 2 år sedan. Hon bloggar mycket om sin vardag med sina barn, inredning och mat. Jag läser aldrig bloggar om barn annars men hon har så himla fina bilder och inte så mycket text. Jag blir alltid super inspirerad när jag går in på hennes blogg, man hittar alltid massor av tips och idéer.

   
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har blivit ganska känd inom bloggvärlden bara senaste åren. Hennes blogg handlar om hennes vardag, lite skönhet/mode och resor. Hon har bland annat varit med i Let's dance, Wahlgrens värld och nu i säsongens Talang där hon sitter med i juryn. Jag har läst Biancas blogg i ca ett år, hon har även en podcast tillsammans med Alice Stenlöf som är superbra!

   
Annica Englund

Annica Englund blev först känd när hon var med i Big brother för några år sedan, sen dess har jag följt hennes blogg. Hon har även varit med i Temptation Island nyligen. I bloggen får man läsa om hennes vardag, skönhet, mode, träning och en del resor. Som jag nämnde innan så hatar jag bloggar om träning, Annicas träningsinlägg är ett undantag haha! Jag älskar hennes personlighet, hon är rolig, har en härlig energi och sunda värderingar.

   
Ellinor Löfgren

Ellinor Löfgren bloggar om sin vardag, mode, lite skönhet samt väldigt mycket bloggbusiness och personliga inlägg. Enligt mig är det en perfekt kombination. Jag älskar hur hon reflekterar över saker och ting, kan känna igen mig själv lite i henne faktiskt. Jag har läst Ellinors blogg ända sedan hon började bli aktuell, just då var hon väldigt populär på Twitter och det var så jag hittade hennes blogg.

   

Gillar

Kommentarer

Icaibloggen,
Kul med tips på bloggare, kände till någon, men långt ifrån alla. Så ska absolut kolla in dem.
nouw.com/icaibloggen
Zahra,
Följer också dom bloggarna
Nouw.com/zahraajami
Clara,
Kul att du bloggat såpass länge! . Läser också några av dem bloggarna lite då o då!✨
nouw.com/clarabergertorres
Evelina,
Kul! Haha Alexandras blogg har jag följt sen typ 2009
www.evelinarou.com
Charlotte,
Roligt inlägg! 😃
nouw.com/charlottelinden