Blombud

Kolla vilken fin bukett med blommor jag fick hem häromdagen (har tydligen en hemlig beundrare haha). Riktigt vårig bukett som passar superbra här hemma, det är en blandning av tulpaner, vaxblomma och eucalyptus. Älskar verkligen eucalyptus, tycker det är såå fint och fräscht.

Jag är såå dålig på att byta ut mina blommor här hemma, önskar jag orkade ta in färska blommor iallafall en gång varannan vecka. Det är ju så fint! Men ska erkänna att jag kan verkligen inte hålla något levande, mina blommor hemma är oftast i plast och sen har jag lite gröna växter som brukar få stå några månader innan jag glömmer bort dom.

Mitt minne har dessvärre inte varit på topp senaste tiden. Det här låter säkert jättekonstigt, för några dagar sedan satt jag och funderade på hur gammal jag är egentligen, om jag fortfarande är 22 eller om jag fyllt 23 haha! (Ni vet ibland säger man ju att man är den åldern man fyller samma år om någon frågar, så har nog förvirrat mig själv). Det slutade med att jag fick söka upp mig själv på Hitta.se. Kan verkligen få såna blackouts när jag är som mest stressad. Tror jag får försöka skaffa mig en almanacka eller nåt och verkligen använda mig av den för att få lite struktur i min vardag och komma ihåg saker.

  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer