Dekorationer till kalaset

- Inlägget är i samarbete med Kalasdekorationer.se -

Jag älskar att hålla i fester, kalas och middagar. Det roligaste men även det svåraste är helt klart all dekoration. Kalasdekorationer har alla dekorationer man behöver till festen, oavsett tema. Jag har faktiskt handlat därifrån när vi skulle ordna en babyshower till min vän. Först letade vi i butikerna här i Karlskrona efter fina dekorationer till festen men det var helt omöjligt att hitta saker som inte kostade en förmögenhet, var i blå färg och passade ihop tillsammans. Därför beställde vi istället från Kalasdekorationer. Där kan man nämligen gå in och sortera dekorationer efter både tema/högtid och färgtema vilket gjorde det mycket lättare för oss då vi skulle ha allt i blått. Det fanns allt ifrån ballonger, girlanger, kit till blöjtårta, dekoration till bakelser, muffinsformar, engångstallrikar, bestick, glas, ljusslingor, bordsplacering och allt annat man kan tänka sig behöva

Här har jag valt ut några favoriter från deras sortiment. Ljusslingan med löv är ju bara så fin och ger ett mysigt intryck. Nästa fest/kalas jag håller i kommer jag definitivt köpa hem minst en sån och saker som går i rosa/guld. Det är verkligen de finaste färgerna att matcha enligt mig!

Nu är vi ju snart inne på Augusti månad vilket betyder att det är dags för kräftskivor, så passa på att skaffa allt ni behöver hos Kalasdekorationer. Jag vet inte om det blir jag som håller i min vänkrets kräftskiva eller hur det blir, har trots allt en ganska liten lägenhet. Men blir det att jag håller i den så kommer jag att gå all in på dekorationerna hehe, det är ju så kul att pyssla med!

Gillar

Kommentarer