Den populära kepsen

Inlägget innehåller annonslänkar

1. Vega mössa / 2. Emil keps / 3. Buckle baker boy hat

Den här sorts kepsen blir bara allt mer och mer populär. Jag fick min från JFR för ett tag sedan, älskar den! Hittade även två andra snygga från Nelly med lite andra detaljer. Vill ni köpa samma keps som mig från JFR så får ni 15% rabatt om ni anger rabattkoden ”EMMA15” i kassan! ♥

Share:

5 comments so far.

5 svar till “Den populära kepsen”

 1. Clara skriver:

  Har den också o bara älskar den!✨

 2. Evelina skriver:

  Snyggt! Jag gillar dessa kepsar :)

 3. fanny skriver:

  har verkligen en hatkärlek för dessa kepsar! vissa passar sjukt bra i dom men jag skulle aldrig göra det

 4. icaibloggen skriver:

  Snyggt! Passade dig sjukt bra måste jag säga! Önskar man kunde passa i sådana, så stiligt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *