Drömkalender från Sporrongform

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED SPORRONGFORM Jag har fått äran att testa en Drömkalender från Sporrongform så jag tänkte dela med mig om vad jag tyckte om denna! ♥

>Kolla vad fint inslaget!

>Drömkalendern är i mockaimitation vilket ger ett väldigt lyxigt intryck. Jag fick även ett matchande anteckningsblock samt ett kom ihåg block. Älskar färgerna samt att anteckningsblocket inte är linjerat utan helt blankt vilket gör att man VERKLIGEN kan anteckna och klottra massor.
>Kom ihåg lappar var något jag behövde, speciellt eftersom att jag ofta är stressad och glömmer bort saker lätt.
>Såhär kan en sida se ut, sedan finns det även moodboards m.m. Så fint med lite peppande quotes!

Jag är så taggad på att få visa upp er denna, nämligen en drömkalender. Det här kan vara det bästa jag införskaffat på riktigt länge! Jag har en vanlig almanacka jag använder flitigt, men det jag saknar är plats för att kunna skriva upp mål, anteckningar m.m. Drömkalendern är ett perfekt verktyg för att nå sina mål och få ut mer av sitt liv. Jag har använt den i ca en vecka till både företaget och mitt privata liv, på så sätt hjälper den mig även att få lite balans mellan allt jobb och privatliv. Önskar att jag hade kommit över denna mycket tidigare för den har hjälpt så oerhört mycket på bara en vecka, jag har kunnat strukturera mina scheman och mål mycket lättare.

Något som jag tycker är bra är att det inte står utsatta några datum utan man får själv skriva vilken period det är. Det vill säga, du kan börja när som helst, hoppa över veckor m.m och anpassa det helt efter ditt egna behov och då slippa en massa tomma sidor. Är ni sugna att skaffa en också eller varför inte ge bort i julklapp? Då hittar ni den på Sporrongform där ni även kan köpa anteckningsböcker och kom ihåg lapparna.

Länkar till produkterna: Drömkalender / Anteckningsblock / Kom ihåg lappar

Gillar

Kommentarer

balenciaga sneakers,
I wanted to post a small word so as to express gratitude to you for all of the marvelous tricks you are posting on this website. My incredibly long internet search has at the end been rewarded with excellent know-how to write about with my guests. I would repeat that most of us visitors are unquestionably lucky to dwell in a great place with very many perfect professionals with valuable concepts. I feel pretty grateful to have come across your entire web site and look forward to really more thrilling moments reading here. Thank you once again for a lot of things.
www.balenciagashoes.us.com
ultra boost,
Would you be concerned with exchanging links?
piep.net/ultra