Ekologisk hudvård

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Moyanacorigan.se -
Något som jag börjat tänka på senaste tiden är vad det jag lägger i ansiktet faktiskt innehåller, förut har jag mest kört på det som helt enkelt sett bra ut men nu har jag fått som vana i att undersöka innehållet lite mer noggrant. Det allra viktigaste för mig har blivit att utesluta produkter som testas på djur och är bra för miljön. Det jag märkt är att det finns såå mycket att välja mellan, mer än vad man tror. Det är faktiskt riktigt lätt att hitta produkter som är cruelty free. Därför tänkte jag idag tipsa om ett hudvårdsmärke som heter Moyanacorigan och säljer ekologisk hudvård. Alla deras produkter är både ekologiska och veganska (helt cruelty free). Deras produkter innehåller inga dåliga ämnen som tex parabener, mineraloljor osv som många andra produkter kan innehålla. De har dessutom produkter för alla hudtyper. Något jag tycker är smidigt och bra är att det finns olika startpaket att välja mellan. Man kan även välja mellan olika dofter, alla låter helt underbara men mina favoriter är melon & cucumber samt White linen som jag är riktigt svag för.

Moyanacorigan har också mineral foundation och mineral puder som innehåller 100% mineraler. Foundationen ska ge en matt och täckande finish men som ändå ser naturligt ut. Vill man ha den flytande kan man blanda deras ansiktsserum med sin foundation vilket nog jag hade gjort, som är van vid att ha den flytande. Jag tror faktiskt det hade varit bra med mineralsmink för min uttorkade hy. Priserna är oerhört bra också, både prisvärt och bra för natur och djur.

Här är startpaketen och dofterna jag pratade om, visst ser förpackningarna så fina och lyxiga ut? Älskar det! Man kan välja mellan litet eller stort startpaket.

Kolla in deras hemsida Moyanacorigan.se för att läsa mer om deras produkter, där finns massvis med kul att grotta ner sig i och läsa om!

Gillar

Kommentarer