En god maträtt!

Hej! Nu har jag precis lagat mat och ska äta framför någon serie, tror faktiskt att det blir Gåsmamman. Jag började kolla på den för bara några dagar sedan och är redan på säsong 2, den är verkligen sjukt bra! Efter det ska jag bara förbereda lite blogginlägg åt er för nästa vecka. Sebbe kommer även hit om en stund och ska försöka hjälpa mig med min dator som har strulat. Hoppas verkligen vi får ordning på den ikväll! Tänkte passa på att dela med mig av världens lättaste men godaste maträtt, som blev min middag idag..

Det du behöver ha är pasta, bacon, svamp, rödlök, vitlök (1-2 klyftor) och crème fraiche. Jag hade dessvärre inte rödlök hemma idag så fick skippa det, men rödlöken gör det såå mycket godare.
Stek baconet, svampen och rödlöken tillsammans samtidigt som du kokar pastan. När det är klart häller du bara i allt tillsammans med pastan och tillsätter crème fraichen. Häll i vitlöken, krydda och rör runt. Låt stå nån minut med värme och sen är det klart. Superenkelt!
Jag brukar toppa med tomater och ibland med fetaost också!

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Mums vad gott det ser ut! Gåsmamman har jag funderat att börja kolla på faktiskt, ska ge det en chans. Verkar som att många tycker att den är bra 😃
www.evelinarou.com
icaibloggen,
Sv: Ah, alla kopplar inte det så, vilket är bra ju! Ja det där med balans kring ätande är svårt :O
nouw.com/icaibloggen