Få tillbaka pengar på shopping och resor!

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED CASHBACKSHOPPING.SE

Det här är ett koncept som jag verkligen älskar. Cashbackshopping är en helt gratis tjänst som gör så att man får tillbaka pengar på både shopping och resor, de har hela 416 butiker anslutna till sig samt 47 resebolag. Alla mina favoritbutiker är anslutna till Cashbackshopping, bland annat Nelly, Lyko, NA-KD och Chiquelle. Man kan välja hur man vill få ut sina pengar, jag tycker om att få pengarna direkt in på bankkontot men man kan även få sina pengar till paypal, trustly eller i presentkort. När man registrerar sig på deras sida får man 25 kr och sedan kan man även bjuda in vänner till deras sida för att tjäna ännu mer, så det går väldigt fort och enkelt få ihop pengar.

Mina vänner tipsade mig om denna sidan långt innan jag började använda den, fattade inte riktigt först hur mycket jag skulle tjäna på att gå med så nu i efterhand ångrar jag verkligen att jag inte gick med tidigare. Jag handlar i princip BARA på nätet och lägger nog iallafall 2000 kr per månad på shopping, med Cashbackshopping kan jag få tillbaka upp till 20% det vill säga upp till 4800 kr på ett år i mitt fall. Det är helt sjukt mycket, man kan ju få en utlandsresa för det.

Idag är det även Black Friday, som antagligen ingen missat. Jag är en av dom som verkligen går helt loco och handlar väldigt mycket under Black Friday, därför tänkte jag tipsa er om att Cashbackshopping har speciella kampanjer för just Black Friday så att man kan få det ännu billigare! Några av mina favoritbutiker har bla DUBBEL återbäring, galet bra! Denna veckan har de även en tävling, den medlem som genom för flest köp genom deras sida kommer att vinna en Ipad, känner faktiskt att jag har ganska stor chans att vinna haha! :D

Gillar

Kommentarer