Fredagsmys

Denna helgen spenderar jag hos min mamma, igår när jag kom hit så hade dom fixat ostbricka och annat gott som bröd med vitlökssmör och räkor på. Det kan nog vara bland det godaste jag vet. Blir hungrig bara av att kolla på bilderna haha!

Idag har jag jobbat lite och spånat på idéer till min och Rebeccas verksamhet som vi kommer att starta upp inom kort. Är så otroligt taggad på detta. Vi har pratat om att starta något tillsammans i flera år nu så det här kommer bli stort och extremt jäkla bra. Vi två tillsammans är verkligen det perfekta teamet.

När jag jobbat färdigt så ska vi äta middag och sen ska jag och Frida bara spela lite Call of duty tillsammans och ha Lördagsmys. Det är nog det jag saknar mest med att inte bo hemma längre, alla myskvällar och middagar tillsammans.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

icaibloggen,
Sv: Förlåt för sent svar, känt att jag inte orkat svara på kommentarer, men man är lite dum för sen sitter man där med en hel hög av bara kärlek hihi. <3 Hoppas jag inte missar svara på något nu. Det med spelade, jag förstår dig så. jag spelade för några år sen nord hette det och jag lärde känna flera där. Sen starstable online likadant! Spel är en av dem bästa sakerna för ångest, man slappnar av oftast, inte alltid men så är det med allt. Ja det är verkligen skillnad på ekologiskt, sambon min märker om det är besprutade bananer tex men som du säger så är ju det dyrare. Men godare med som du säger. <3 Hur mår du? Kram
nouw.com/icaibloggen