Gaam nutrition

Nu när jag kommit igång med träningen igen så beställde jag hem Proteinpulver, aminosyror, lite bcaa-drycker och en mix man gör proteinpannkakor av! Jag är så himla dålig på att äta frukost och mellanmål så tänker att dessa proteinpannkakor med kvarg/bär som tillbehör till kan bli perfekt till det.

Jag har alltid haft så himla svårt för att dricka proteinshakes, alla jag testat innan har varit så äckliga. Just därför hade jag jättelåga förväntningar på det här proteinpulvret, men wow vad det förvånade mig haha. Jag trodde aldrig jag skulle tycka om att ta en proteinshake. Men detta i smak av Salted caramel smakade verkligen BRA. Det har en smak av karamell och sen så är det väldigt salt. Det i kombination med mjölken blev nästan som en milkshake. Supergod! Jag blandar alltid mina proteinshakes med mjölk just för att jag har så svårt för smaken vanligtvis, men ska testa detta med vatten också.

BCAA dryckerna är helt klart godaste dryckerna jag testat. De har inte den där sträva smaken av bcaa som många andra har!

Pannkaksmixen var helt okej, de smakade lite konstgjort men absolut gott med tillbehör till. Jag äter dom med kvarg (Vaniljkvarg tycker jag passar bäst), bär och ibland proteinella om jag vill ha något mer sött.
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer