Häftiga studentskyltar från Partykungen

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Partykungen.se -

Nu är det snart dags för en del att ta studenten, jag kan knappt fatta att det redan gått 3 år sedan jag tog min student. Jag kommer ihåg att veckorna innan studenten var verkligen såå stressiga, man skulle först och främst hinna färdigt med de sista uppgifterna i skolan men sen till det viktigaste av allt, att hitta klänning, skor och allt det där. Något som vi glömde helt var studentskylt, vi kom på det 3 dagar innan själva studentdagen. Som tur var så hittade vi ett ställe här i stan där vi kunde få en på kort tid.

Numera kan man köpa sin egendesignade studentskylt hos Partykungen, man får en rolig design men även alla nödvändiga tillbehör till som en rejäl pinne och ett regnskydd ifall det blir dåligt väder. Allt det får man för endast 299:-. Jag kommer ihåg att mina föräldrar betalade lika mycket för bara själva fotot utan pinne och allt till. Nu när jag gjorde min studentskylt så valde jag en där det ser ut som att bilden är tagen från Instagram, visst ser det häftigt ut? När jag tog studenten hade jag dock en bild på mig som bebis och det är väl mest vanligt, dock hade jag ingen sparad på datorn så det fick bli en selfie! Blev faktiskt riktigt nöjd med min egendesignade, lite synd att jag inte kan ta studenten en gång till och få användning för den haha!

Såhär ser det ut när du designar din studentskylt, du kan själv välja tema, text, font på texten osv. Superlätt att designa! Det temat jag valde är det andra i menyn, det stod dock mellan den och den första. (Skaffa din studentskylt hos Partykungen här!)

Gillar

Kommentarer