Inne / ute

Volanger - inne Denna våren kommer det att bli massor av volanger, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu, älskar blusar med volanger men det kan lätt bli too much också! Dessa tre tycker jag är ursnygga!

Calvin klein - inne Detta märke har varit inne ganska länge nu och det verkar inte dö ut ännu, jag älskar framförallt deras t-shirts, underkläder och hoodies!

Snörade toppar - ute Jag vill kräkas varje gång jag ser dessa topparna, en snörad body, blus eller klänning är så mycket snyggare. Dessa skriker det fjortis om.

>

Nu skin - ute

Detta företag är nog det mest uttjatade under senaste året, det liknar mer en sekt än ett seriöst företag. Några fula saker de gör är att lura sina kunder att de är företagare trots att de i de flesta fallen inte ens har ett företag registrerat, det har även kommit fram ifrån flertalet personer som jobbar med detta att de inte skattat en endaste krona på deras inkomst. Många redigerar även sina "resultatbilder" och vissa har tom använt bilder där de har gjort fillers, hm. Innan jag visste hur de jobbade så testade jag faktiskt deras mudmask av min vän Julia, den fungerar säkert jättebra på många men jag fick en allergisk reaktion, personer ifrån Nu skin som då kallade sig utbildade bad mig att bara lägga på mer återfuktning och att jag INTE skulle åka in i akuten, då frågade jag om råd i en grupp och en undersköterska sa att jag absolut skulle åka in till akuten, vilket jag gjorde, och det visade sig att den hade frätit på huden. Det var inte heller bara en person ifrån Nu skin som gav mig det rådet, utan 5-6 stycken. Förstår ni hur sjukt det är? Så många "utbildade" personer bad mig att INTE söka vård för en allergisk reaktion. Det är inte konstigt att de är så oseriösa då de oftast lägger fram jobbet som ett jobb där man kan ligga hemma i sängen/soffan och jobba, man kan lätt dra slutsatsen att många personer som inte vill/orkar jobba börjar med detta. Sen finns det såklart undantag, men de är väldigt få. Anledningen till att jag faktiskt vet att det är såhär är eftersom att min vän bjöd in mig till att börja jobba med detta, jag såg hur det fungerade och började aldrig ens. Jag har tidigare jobbat med andra företag inom samma bransch och det är en så stor skillnad på hur de jobbar och Nu skin, men vad jag förstått det som så är det främst här i Sverige man jobbar på det sättet med Nu skin. Får ni en förfrågan om att jobba över sociala medier, bli din egna chef m.m, ja då vet ni att det är detta företaget.

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer