Interlaced influencers

Inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers

Nu går jag snart in på mitt 10onde år som bloggare, senaste åren har jag dessutom jobbat med min blogg som en del i mitt företag och haft en inkomst genom den som jag vet är en dröm för många bloggare, men det var verkligen inte lätt i början och jag vet inte hur många gånger jag blev utnyttjad av olika företag tills jag insåg värdet i min blogg. Det finns olika sätt att tjäna pengar på som bloggare men det vanligaste sättet är genom samarbetspartners, det vill säga företag som betalar för att få reklam på din blogg och du får då en ersättning för det. Det kan vara svårt att hitta rätt företag och få den ersättning man förtjänar. Självklart ska jag ha ekonomisk ersättning och inte enbart produkter för arbetet jag lägger ner på mina inlägg, jag kan tex inte ta betalt för ett inlägg i enbart produkter för vad skulle min hyresvärd säga om jag kom och lämnade produkter i samma värde som min hyra? Det fungerar verkligen inte så, därför tänkte jag tipsa om en riktigt bra sida som gynnar dig som bloggare.

Interlaced influencers är en relativt ny marknadsplats där man som influencer kan möta företag och göra samarbeten emot en ekonomisk ersättning. På sidan kan du gå in och ansöka om samarbeten du är intresserad av att göra och du slipper då skriva massor av mail till företag som kanske inte ens är aktuella just då för samarbeten. Det här sparar verkligen enormt mycket tid och du får en rättvis ersättning.

Såhär går du tillväga: Ansök om ett medlemskap HÄR, när du blivit godkänd kan du se vilka samarbeten som finns tillgängliga och du ansöker då själv om vilket/vilka du vill genomföra som passar din kanal/målgrupp. Efter att du blivit godkänd så är det dags att leverera och redan några dagar efter att du slutfört ditt uppdrag betalas pengarna ut. Supersmidigt!

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Där är jafg med, jätte bra sida ?
missjennifer.se
mlb jerseys,
I wanted to construct a small comment to be able to appreciate you for the remarkable tactics you are posting here. My long internet investigation has now been paid with reasonable points to talk about with my family and friends. I would assume that most of us website visitors actually are truly fortunate to dwell in a very good site with many special professionals with interesting advice. I feel very lucky to have come across the web pages and look forward to plenty of more thrilling moments reading here. Thank you again for all the details.
www.mlbjerseys.us.org