Jämför låneförmedlare

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Privatlån.se -

Ibland kan det hända att man behöver ta ett privatlån, till exempel vid oförutsägbara händelser, om man behöver laga bilen, renovera huset eller kanske bara samla ihop andra lån och krediter. När Gizmo blev sjuk så behövde jag ta ett lån för att kunna lägga ut för veterinäravgifterna innan försäkringsbolaget ersatte det. Det kan vara ganska svårt att hitta rätt långivare då det finns så extremt många och alla har olika räntor, uppläggningsavgifter osv. För att hitta det som passar dig bäst så kan du använda dig av Privatlånet.se , en förmedlare som hjälper dig att jämföra andra låneförmedlare och privatlån.

Tips att tänka på när du tar ett lån.
  • Använd en låneförmedlare - Genom att använda en låneförmedlare får du flera offerter men endast en kreditupplysning registreras hos UC.
  • Unvik lån med hög ränta och dyra uppläggningsavgifter - Om du tänker ta ett längre lån under flera månader så undvik att ta dyra smslån och krediter med hög effektiv ränta. Kolla också så att du kan lösa lånet tidigare utan extra avgifter.
  • Skaffa inte för många kreditupplysningar - För många kreditupplysningar kan försvåra dina möjligheter att få lånet alternativt ge dig sämre ränta.
  • Se till att den effektiva räntan är så låg som möjligt - Den effektiva räntan är kopplat med alla avgifter som uppläggningsavgift, fakturaavgift och eventuella kostnader för att lösa lånet tidigare. Denna räntan ska vara så låg som möjligt.

Självklart ska du även se till att du klarar av lånet och alla kostnader rent ekonomiskt.

Gillar

Kommentarer