Julafton

Hej och god jul på er, lite såhär i efterhand. Igår var jag och firade jul hos mormor och morfar tillsammans med mamma, mina syskon och hundarna. Gizmo och Snuffe (vovvarna) var helt galna när det var dags för julklappsöppning. Dom skulle ner i säckarna och försöka öppna alla julklappar de kom åt. Snuffe hann till och med öppna ett av paketen haha! Det blev lite kaos men sen fick dom sina egna paket att underhålla sig med!

Vi åt jättegott julbord, risalamalta och drack glögg. Jag har dock jättesvårt för glögg, tycker att det smakar så himla sött. Gillar ni glögg?

Det blev inte hemgång föräns vid 12 på natten men när vi kom hem blev det ändå lite filmmys med kex och ost. Hoppas ni också hade en superbra julafton! ♥

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Simone,
Åh vilka mysiga bilder du tagit! ? Låter som att du hade en fantastisk julafton! Fick du några extra bra julklappar? Jag dricker inte glögg - det är ju bara blä ? God fortsättning fina du! Kram
Nouw.com/simonefrithiof
Lindansarmama,
Jag tycker glögg är jättegott, ännu godare nu när vi är i Sverige längre. Vilken mysig jul! Vi fick till det rätt bra också.
lindansarmama.se
Angelika,
Super mysiga bilder 😊 Jag gillar glögg. God fortsättning.
www.nouw.com/mylittlestories
Emilia,
Åh vilka mysiga bilder!!
nouw.com/larssonemilia
Charlotte,
Åh, så mysigt! Som svar på frågan gillar jag INTE glögg! Önskar att jag gjorde, men tyvärr 😟
nouw.com/charlottelinden
Angelika,