Julklappstips

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Julklappstipsen.nu -

Snart närmar sig julen (äntliiigen), det är helt klart den bästa högtiden på året. Nu saknar man verkligen att bo hemma, det var så mycket mysigare under julen. Speciellt när man var liten och kollade på julkalendern varje dag innan skolan och fick frukost serverad. Jag har faktiskt redan börjat ta fram mitt julpynt.. blev så sugen när jag satt och kollade på en julfilm häromdagen och fick lite julfeeling. Har sett att vissa tycker det är alldeles för tidigt och att man ska börja sätta upp det tidigast runt första advent men det är ju inte ens två veckor kvar så jag smygstartar redan nu. Jag tycker iallafall att det är i hög tid att börja handla julklappar. Det är relativt lätt att hitta presenter till sina syskon och vänner men till sina föräldrar är ju helt omöjligt. Eller är det bara jag som tycker det?

Jag tänkte tipsa er om en hemsida där ni kan hitta tips och inspiration till era julklappar. Där kan man gå in och sortera efter julklappstips mamma, till pappa, till syster/bror, till flickvän/pojkvän osv. Sidan heter Julklappstipsen.nu. Jag har själv suttit och googlat som en galning efter tips på julklappar så denna har hjälpt mig en hel del. Jag har även valt ut några julklappar som jag tycker passar bra som ni kanske kan ta lite inspiration ifrån. Jag tror faktiskt jag kommer beställa hem mina julklappar nu på Fredag när det är Black friday, Julklappstipsen.nu har en flik där man kan gå in och kolla vilka butiker som har extra kampanjer nu under Black week. Perfekt! Det svider alltid lite extra i plånboken runt jul, jag älskar att skämma bort mina nära med presenter (och få hehe) så det går åt en hel del. Tycker dock inte det spelar någon roll egentligen hur mycket man väljer att lägga eller om man inte vill/har råd att köpa något alls. Att ge bort/få julklappar är ju lite av en lyx egentligen och man ska vara glad om man ens har en familj att spendera den med. Gemenskapen är ändå det bästa med julen.

Voluspa doftljus (mina favoriter all time när det kommer till doftljus, de har lång brinntid och luktar såå gott) / Pyjamas / Mateus tallrikar / Öronhängen / Rakset / Kalsonger / Halsduk / Parfym / Hårkit från Maria Nila (Maria Nilas produkter gör håret riktigt mjukt och glansigt, jag brukar använda deras kit för mer volym)

Gillar

Kommentarer