Kenza x puma

 Inlägget innehåller annonslänkar 

 

1. Crew sweat / 2. Cropped hoodie black gold / 3. Cropped hoodie peach beige gold / 4. Oversized hood / 5. Aop highw tights / 6. Sweatpants black gold / 7. Leggins / 8. Sweatpants peach beige / 9. Vikky ribbon

Om ni hunnit läsa mitt förra blogginlägg så vet ni ju att jag ska komma igång ordentligt med träningen igen. Något som står högst upp nu på min ”wanties” lista är träningskläder ifrån Kenzas kollektion med Puma. De är så snygga, stilrena men ändå utstickande. Jag har valt ut mina favoriter här ovanför från hennes kollektion! ♥

Share:

6 comments so far.

6 svar till “Kenza x puma”

 1. Zahra skriver:

  Sjukt snygga😍😍

 2. Evelina skriver:

  Åh vill ha detta rosa set :D <3

 3. Charlotte skriver:

  Så mycket snyggt verkligen!

 4. Jennie skriver:

  Men åh va snyggt! Vill ha allt ju :D

 5. Amanda skriver:

  Å vad snygga :)

 6. icaibloggen skriver:

  Ge mig!! Speciellt skorna!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *