Komma igång igen?

Hej! Hoppas ni haft en nyår och start på året. Jag firade mitt nyår tillsammans med en vän på Stars n stripes där vi åt trerättersmiddag och drack gott, det var riktigt trevligt. Nyårsafton är ändå ganska överskattat så det var skönt att bara fira lite mindre. Perfekt faktiskt! Första veckorna av detta året har jag mest jobbat, umgåtts med vänner, varit ute och festat en del samt tyvärr varit sjuk.

Just nu ligger jag hemma sjuk sen en vecka tillbaka (andra omgången fast två olika sjukdomar), har åkt på influensan och haft feber dagligen senaste veckan. Riktigt drygt! Det kunde inte ha varit sämre timing heller då jag precis påbörjat några nya projekt som jag hade tänkt bli färdig med innan jag börjar studera igen nu på Måndag. Men det ska faktiskt bli ganska kul att börja studera igen vid sidan om jobbet. Just nu vill jag bara ha så mycket som möjligt att kunna lägga tankarna på ♥

Jag börjar verkligen bli sugen på att ta tag i bloggandet igen, saknar att kunna skriva av sig här lite. Jag gick över nästan helt till Instagram ett tag men tycker det känns lite för ytligt och inte riktigt min grej. Här kan jag skriva om i princip allt, nästan helt ofiltrerat och dela med mig lättare av min vardag, företaget osv. Så.. vi får se om jag börjar dyka upp här regelbundet igen!

[easy-image-collage id=7050]
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer