Komma igång med träningen

Inlägget innehåller reklam i samarbete med Svensktkosttillskott.se Senaste tiden har jag varit så himla dålig på att träna, jag har inte haft någon vidare ork eller motivation till att göra annat än att jobba. Tiden har också varit en bristande faktor. Jag har gått från att träna flera gånger i veckan till att inte ha tränat på kanske 3 månader. Det som fick mig att lägga av var att jag fick en nervskada och fick inte träna på ett tag. Sedan rann det bara ut i sanden och jobbet började ta upp allt mer tid. Märker att jag har sämre energi när jag inte tränar och min kost blir lidande också. Jag känner dock att jag måste prioritera att iallafall träna 1-2 gånger i veckan, jag är inte alls nöjd med min kropp just nu. Inte bara utseendemässigt utan insidan också. Jag vill känna mig pigg igen, äta nyttigt och regelbundet.

Min tanke är att först och främst öka min vardagsmotion, jag ska börja med powerwalks igen som jag gjorde flera gånger i veckan förut. En powerwalk med bra musik i öronen är så härligt. Sedan ska jag försöka få till iallafall två gympass i veckan, även om jag så inte skulle hinna ta mig till gymmet och behöver göra det hemma.

Såhär tänker jag att min vecka ska se ut:

Måndag: 30 min powerwalk Tisdag: Body jam pass + överkropp (bröst, axlar, triceps, rygg och biceps) Onsdag: Vila Torsdag: 30 min cardio på crosstrainer följt av ett benpass Fredag: 30 min powerwalk Lördag: Vila Söndag: 30 min powerwalk

När jag haft tiden så har jag alltid delat upp mina pass under 3 dagar men eftersom jag inte har möjlighet att göra det nu så får jag köra överkroppen en dag och underkroppen en annan dag. Förutom mina promenader med Gizmo så ska jag även få till en powerwalk 3 dagar i veckan. Där finns det inte riktigt några ursäkter, jag vet inte hur många gånger i veckan jag till exempel måste hämta ut paket, det är en bit att gå dit och då hade jag kunnat powerwalka fram och tillbaka vilket hade blivit ca 30 min. Detta är inte värsta superpassen men jag behöver bara komma igång och få det till en rutin. Skulle jag sätta upp för höga krav för mig själv nu så vet jag att jag kommer tappa suget.

Motivation Så, till det viktigaste av allt, motivationen! Det som gör mig mest motiverad till att träna är nya träningskläder och annat träningsrelaterat. Därför tänkte jag beställa hem massor av nytt, både kläder, kosttillskott och olika redskap att använda när jag tränar hemma. Jag har redan fått hem ett par dösnygga träningsbyxor från märket Gavelo som Svenskt kosttillskott skickade till mig. Dom är vita med marmormönster. Helt klart de snyggaste jag äger. Kan även vara de skönaste jag har. Vill bara dra på mig dom och dra till gymmet direkt haha!

Just denna modellen heter ”Marblelicious comfort tights”. Tyget är mjukt och stretchigt och har en lite bredare kant upptill i midjan för de ska sitta på plats. Man behöver aldrig gå och rätta till dom, så skönt! Lite jobbigt att behöva gå runt på gymmet och dra i alla kläder för att de ska sitta på plats. Speciellt om man går på mycket pass som jag gillar där man "hoppar runt" massor. Det enda som kunde ha varit bättre är att tyget skulle varit lite tjockare för min smak. De är väldigt tunna och lär bli kalla att ha ute. Jag går alltid i mina träningskläder direkt till gymmet så kommer nog att få skippa dom när det är lite kallare ute. Däremot är det ju skönt med lite tunnare tights framåt våren/sommaren. Men förutom det är dom perfekta, så rekommenderar verkligen träningstights från Gavelo, finns i så många fina färger och mönster!

Gillar

Kommentarer

Zahra,
Låter som en bra vecka grymt inlägg!!
Nouw.com/zahraajami
Zahra,
Låter som en bra vecka grymt inlägg!!
Nouw.com/zahraajami
Evelina,
Bra inlägg och fina träningskläder 😃
www.evelinarou.com
Charlotte,
Så fina träningstights!
nouw.com/charlottelinden
icaibloggen,
Heja heja! Jag själv började idag med hemma träning på mitt egna sätt. Vill verkligen komma igång! Snygg outfit du har att träna i!! 😊
nouw.com/icaibloggen
icaibloggen,
Heja heja! Jag själv började idag med hemma träning på mitt egna sätt. Vill verkligen komma igång! Snygg outfit du har att träna i!! 😊
nouw.com/icaibloggen