Lär dig sökmotoroptimering

Inlägget innehåller reklam i samarbete med Braths SEO-skola

SEO = search engine optimization/sökmotoroptimering Jag har tidigare skrivit lite om SEO (sökmotoroptimering) här på bloggen, jag blev ganska chockad då många bloggare och ägare av diverse olika sajter inte verkar ha någon koll på vad det är och vilket enormt bra "verktyg" det är. SEO handlar om att bli populär hos Google och baseras bland annat på hur relevant ditt content är.

Till exempel, har du gjort ett inlägg om "hur man får mycket besökare till sin blogg", då vill du självklart att det inlägget ska synas så högt upp som möjligt på google när andra söker efter hur man får mycket besökare till sin blogg. Genom att din blogg och dina inlägg hamnar högre upp på google, kommer mer trafik att genereras till dig.

Vi bloggare har en oerhört stor fördel eftersom att en blogg uppdateras i regel oftare än vad en vanlig hemsida gör. Sedan jag började anpassa mina inlägg efter SEO så har min statistik ökat, det har tagit ett tag men jag får bättre resultat hela tiden. Det är också en stor fördel att kunna om du gör mycket samarbeten med andra företag, jag har kunnat ta mer betalt av företag sedan jag blev mer kunnig inom SEO.

Brath SEO-skola kan lära dig grunderna inom sökmotoroptimering och att komma igång. Det är helt kostnadsfritt. Du registrerar dig genom deras formulär och kommer då att få ett mail där du ska bekräfta att du vill prenumerera. Du kommer sen att få 9 olika mail som består av grunderna inom sökmotoroptimering.

Rekommenderar verkligen alla bloggare eller personer som driver någon sorts hemsida att göra detta, det är ett så mäktigt verktyg att jobba med. Jag skulle nästan säga att det är ett måste att kunna om man vill synas.

(Lär dig grunderna om sökmotoroptimering här)

Du kan läsa på sidan vad som ingår i dom olika mailen.

Gillar

Kommentarer

Zahra,
Grymt ju! Bra inlägg 😊
Nouw.com/zahraajami
Charlotte,
Jennie,
Bra inlägg! 😃
beutyela.se
icaibloggen,
Bra tips! Kanske dags att kolla in det! 😃
nouw.com/icaibloggen