Latest days

Torsdag: I Torsdags kom Christina hit efter att ha åkt nästan 9 timmar med tåg ifrån Karlstad, vi har känt varandra i 1,5 år men faktiskt aldrig träffats, lite grymt ändå att det blev så spontant. Kvällen började dock med världens oväder efter att jag mött upp henne på stationen så efter att vi hade handlat det sista till kvällens middag tog vi faktiskt en taxi hem och hämtade upp Julia påvägen. Det blev en ganska så lugn kväll då vi tänkte partaja i princip hela helgen!

Fredag: Jag jobbade till halv 4 och efter det stack jag hem och vi fixade oss tillsammans innan det var dags att bege oss emot skärgårdsfesten där vi skulle se Peg Parnevik, jag fick nämligen biljetter till henne i ett samarbete. Dessvärre var det väldigt dåligt uppstyrt och mycket strul så vi stannade inte kvar speciellt länge. Vi gick istället hem till mig och började dricka lite innan vår utgång som blev riktigt lyckad. Men herregud vilka weirdos till killar det finns här, eller så är det bara jag som drar till mig konstiga och jobbiga människor haha.

Lördag: Efter två timmars sömn var det bara att bege sig emot jobbet, jag hann bara komma hem från jobbet och byta om innan det var dags att börja göra sig iordning för kvällen. Vi fick även besök av Mellie som Christina lärt känna genom en tjejgrupp på fb och de hade inte heller träffats tidigare så det blev första gången vi sågs. Kvällen var iallafall toppen, vi förfestade på en båt i skärgården med världens vackraste solnedgång och bra musik! Efteråt blev det utgång men det var alldeles för mycket folk vilket gjorde att man knappt kunde röra sig någonstans. Men det blev en bra kväll ändå!

Nu är det sent på natten till Måndag och jag ska upp om några timmar för att jobba, äntligen får man sova hehe. Godnatt på er! ♥

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Elin,
Härliga bilder!!
nouw.com/johnssons