Lekstugor från Polhus

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Polhus -

Godmorgon, hoppas ni mår bra idag. Jag är verkligen ingen morgonmänniska men om några timmar väntas det jobb för mig. Jag hann knappt somna inatt pga det var så varmt, men nu är det bara några dagar kvar innan jag tar helg och åker iväg. Woho.

För ett tag sedan skrev jag om hur sugen jag är på att flytta till hus, det hade varit så mysigt och framförallt kul med egen tomt och villa. Jag tipsade er även om hur man kan bygga ut upp till 25 kvm på tomten utan att behöva ha bygglov. Det man också kan bygga på tomten istället för Attefallshus som jag tipsade sist om, är en lekstuga. Polhus har flertalet varianter av lekstugor som är verklighetstrogna och dessutom har ett litet loft där man kan lägga en madrass och göra det lite mysigt.

Min favorit är lekstugan Tom (lekstugan på bilden ovanför) som har fönster, fönsterluckor och blomlådor. Den ser alltså ut som en riktig stuga fast i mindre format. Jag ska definitivt skaffa en sådan när jag har tomt, villa och barn. När jag var liten ville alla ha en lekstuga, det var verkligen drömmen. Så det är något jag verkligen vill ge mitt/mina framtida barn. Det hade varit så mysigt att få inreda, piffa till och plantera blommor i blomlådorna på huset. Det verkar dessutom inte så svårt att få upp på tomten, snarare väldigt lätt faktiskt. Stugorna är i bra kvalité och är gjorda utav trä, de levereras direkt hem till dörren så det enda man behöver göra är att sätta upp den själv.

Gillar

Kommentarer