Lernberger stafsing

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Glamazon -

Sedan ett tag tillbaka har jag använt mig av produkter ifrån Lernberger stafsing, jag har deras Schampoo, Conditioner och Primer. Varför jag valde att testa dessa produkter är för att Lernbreger stafsing har eko-smarta produkter, de är tillverkade i Sverige, veganska och innehåller inga parabener och sulfater. Eftersom att jag färgat och blekt mitt hår extremt mycket förut så har jag insett hur viktigt det är att ta hand om håret. Mitt hår har ändå fin kvalité trots att det fått stå ut med så mycket för jag har använt mig av bra produkter. Min största rädsla är att håret ska bli slitet och spretigt haha!

Vid den första användningen så märkte jag ingen större effekt på schampoot och balsamet mer än att håret blev rent (behöver bara tvätta håret 2 gånger i veckan), men efter att ha använt det några gånger så blev mitt hår även mycket mjukare och glansigare. Jag upplever även att det har växt väldigt mycket på sistonde, men om det beror på just dessa produkterna vet jag inte, jag tror det är på grund av att jag börjat ta ännu bättre hand om mitt hår och är nogrann med vilka produkter jag använder. Till exempel som att välja produkter som inte innehåller parabaner och sulfater, om man har torrt och slitet hår så kan sulfater förvärra det då det tränger in i hårets sprickor och torkar ut innifrån. Parabener kan dessutom vara allergiframkallande och hormonstörande.

Primern har fungerat jättebra innan styling av håret, när jag väl stylar mitt hår så lockar jag oftast det, lockarna håller betydligt mycket längre när jag använder detta sprayet innan + att det skyddar emot värmen såklart. Alla tre produkter doftar dessutom otroligt gott!

Ni hittar Lernberger stafsing och andra bra hårvårdsprodukter hos Glamazon, som är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet. De säljer allt inom skönhet för både kvinnor och män!

Gillar

Kommentarer