Life update

På sistonde har det blivit väldigt lite inlägg om min vardag, därför tänkte jag uppdatera er lite bara med vad som hänt och vad som kommer att hända kommande vecka. Senaste veckorna har jag jobbat och även spenderat massor med tid tillsammans med Philip, vilket har varit helt underbart. Nu väntas ännu mer jobb i helgen samt att jag ska börja packa ner mina saker och rensa ut kläder/inredning jag inte ska ha då jag får tillgång till min nya lägenhet på Tisdag, det ska bli så otroligt skönt att få göra det till sitt alldeles egna hem men samtidigt hatar jag att vara ensam och när man levt samboliv i 5-6 år och sen flyttat hem till Mamma tillfälligt så blir det nog en ganska stor omställning, jag är ju van vid att alltid ha någon vid mig. Som tur är så har jag Gizmo såklart.

Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska ha det i lägenheten mer än att jag ska ha mycket guld, rosa, beige, grått m.m. Tänker att jag ska komma till ro lite i lägenheten innan jag beställer allt för mycket nya möbler, annars lär jag garanterat hinna ändra mig eller köpa på mig för mycket som jag sen inte vill ha. Det största problemet jag har är att det bara finns två garderober och lägenheten är väldigt liten så jag vet inte alls hur jag ska få plats med alla mina kläder då jag tidigare haft 5 garderober samt några klädställningar och det har ändå inte fått plats. Hur gör ni med era kläder? Har ni bara kläder i garderoben efter vilken årstid det är? Det är något jag funderat på att kanske sortera efter och sedan lägga undan det jag inte använder. Så svårt!

Nu ska jag snart gå och duscha bort det överflödiga ifrån min spraytan och sedan lägga mig ner i sängen för att kolla lite serier. Jag har laddat upp med naturgodis och cola zero så ikväll blir det bara en myskväll och vila upp inför allt jobb och flytt som väntas trots att jag egentligen är mer sugen på att gå ut med vänner och dricka vin haha. Hoppas ni får en superbra helg och valborg

Gillar

Kommentarer