Linas matkasse

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Linas matkasse -

Jag har precis startat min prenumeration av Linas matkasse, så igår fick jag hem min första kasse. Det här ska bli så otroligt kul att testa på. Jag har några vänner som prenumererar på matkassar varje vecka och dom tipsade mig om att börja med detta. Det passar mig ganska bra eftersom jag bor själv, har inget körkort och närmsta affär är en bit ifrån om man ska gå med mycket varor. Något jag älskar med Linas matkasse är att man dessutom får en färdig meny med recept till varje vecka, så jag behöver aldrig stå och fundera på vad jag ska laga.

Det finns olika sorters kassar, jag valde 15-minuters kassen vilket innebär att alla måltider tar max 15 minuter att laga. Jag hatar att stå länge i köket och vet sällan vad jag ska göra, men nu är jag taggad på att komma igång och börja laga god och varierad mat. Kolla bara på bilderna ovanför, hur mycket gott är det inte? Jag bara stod och gapade när jag tog upp allt ur påsen, det var så mycket fräscht!! En kasse innehåller 4 måltider för 4 personer. Jag tänkte visa er varje dag nu de kommande dagarna vad jag har lagat för något och vad jag tycker om de olika måltiderna.

Jag har räknat på det och jag sparar faktiskt ganska mycket pengar genom att beställa hem matkassar, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. Eftersom jag är själv så kommer jag dessutom kunna frysa ner 3 matlådor av varje rätt att ha när jag jobbar. Superbra!

Min meny denna vecka: Måndag (idag): Spaghetti med krämig kycklingbolognese Tisdag: Stekta vegobollar med italiensk durum- och myntasallad Onsdag: Ingefärsdoftande thaigryta med kalkon Torsdag: Skaldjursdoftande fisksoppa med surdegsbröd

Är ni också sugna på att testa Linas matkasse? Just nu får ni en valfri kasse till prova på-pris och en design skärbräda på köpet när ni anger koden "TACKEMMAS" i kassan. Med min rabattkod blir priset 499:- för en kasse. (Ord. pris 849:-)

(Klicka här för att komma till erbjudandet) Är du redan kund hos Linas matkasse så kan du få 200:- i rabatt på din nästa kasse, klicka här för att komma till det erbjudandet.

Gillar

Kommentarer

icaibloggen,
Hoppas det funkar bra för dig! Skönt om du kan slippa tänka mer kring maten! 😃
nouw.com/icaibloggen
Zahra,
Vill också testa
nouw.com/zahraajami
Evelina,
Men wow vad mycket gott du fick hem 😃
www.evelinarou.com
Nathalie,
Vill också testa!! Verkar så himla smidigt!
nouw.com/nnathalies
Charlotte,
Linas matkasse är jättebra! Älskar att man får med recept 😃
nouw.com/charlottelinden
Jennie,
Men va smart, har tänkt prova så får ta och göra de 😃
beutyela.se