Macadamia healing oil spray

Jag har alltid varit väldigt rädd om mitt hår förutom när jag var i fjortisåldern (12-15) och nästan blekte sönder det, det är faktiskt ett under hur det kan vara så långt och friskt som det är idag. En gång tror jag att jag och min vän som hjälpte mig blekte det 5-6 gånger på samma dag när jag hade fått för mig att färga håret mörkare och sen då skulle bleka tillbaka det igen. Skäms verkligen idag när man tänker efter på hur mycket man experimenterade med håret hemma istället för att bara gå till frisören, fyfan.. Hur som helst så har jag senaste året varit väldigt mån om vilka produkter jag använder, att inte använda mycket värme i håret osv.

Nu har jag testat Macadamia healing oil spray som är en hårolja man sprayar och den har fungerat så himla bra. Tidigare har jag haft Moroccanoil fast utan spray och det är absolut inte någon skillnad på resultatet mellan dessa två oljorna men just sprayen underlättar extremt + att jag tycker Macadamias luktar lite godare. Det är så smidigt att bara kunna spraya det i håret och få det jämnt direkt istället vilket är ganska svårt med en vanlig olja som man ska behöva hälla ut i handen och bli kladdig av. Jag märkte även en sak den var superbra till, i helgen när jag och Erica skulle iväg på festligheter så hade jag lockat mitt hår och jag borstar alltid ut mina lockar för att få ett fint svall men denna gången tyckte jag att det stack ut så himla mycket hårstrån ifrån lockarna och det såg ganska risigt ut, så jag tog Macadamias hårolja och bara sprayade litegrann innan jag borstade igen och det blev verkligen perfekt, inga hårstrån som stack ut och det blev glans i håret utan att det såg flottigt ut. Rekommenderar det verkligen om ni är ute efter en bra hårolja. Jag vet faktiskt inte om Moroccanoil har någon av sina oljor i spray men när jag var på Lyko och köpte denna ifrån Macadamia så kollade jag först efter just Moroccanoil men det verkade inte som att de hade något liknande i sina hyllor.

Gillar

Kommentarer

yeezy boost 350,
It抯 onerous to seek out educated individuals on this matter, but you sound like you know what you抮e speaking about! Thanks
u.to/aLE6Dw
nhl jerseys,
I precisely needed to thank you so much yet again. I'm not certain the things I would have followed without the actual tips documented by you over this problem. It had become a very intimidating case in my position, however , observing the very specialised avenue you managed that took me to cry with happiness. I am happy for your information and even wish you realize what a powerful job that you are putting in instructing others with the aid of a blog. I know that you have never met all of us.
www.nhljerseys.us.org
bape clothing,
Thank you for your own effort on this site. Kate really likes engaging in investigations and it's really easy to understand why. A number of us learn all about the dynamic medium you provide very useful steps on your blog and even inspire response from some other people on that theme then our favorite princess is really learning so much. Enjoy the remaining portion of the new year. You are always carrying out a glorious job.
www.bape-hoodie.us.com