Mattor från Trendcarpet

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Trendcarpet.se -

Nu har jag länge gått utan matta hemma i mitt vardagsrum, den jag hade nu senast spillde jag rödvin på som inte gick bort.. och det var inte värt att kemtvätta då den var så billig ändå. Det hade antagligen kostat mer att kemtvätta den. Jag stod och kämpade ett bra tag i tvättstugan med att få bort fläcken för hand, testade nog 3 olika fläckborttagningsmedel som jag fått i några prenumerationsboxar. Men nej, den ville inte bort. Kanske var det ödet för jag har ju faktiskt kollat länge efter en ny ryamatta men som är sådär glansig, om ni förstår vad jag menar. Varenda inredningsnörd och influencer har nog en sån så tror inte att någon missat det. Jag la upp ett inlägg för ett tag sedan där jag visade upp några men alla jag hittat har varit såå himla dyra och jag har ingen lust att lägga tusentals kronor på en matta (tror att den jag ville ha kostade nämre 10.000 kronor, helt sjukt).

Nu har jag hittat en sida som säljer framförallt två mattor jag förälskat mig i, en grå och en mer åt det beigea hållet. Dom kommer ifrån Trendcarpet, en sida som har ett väldigt stort sortiment av olika sorters mattor och lite annan inredning. Deras filosofi är att kunna erbjuda trendiga mattor i bra kvalité till det bästa priset. Dessa jag kollat på kostar runt 2-3 tusen vilket är mer rimligt för mig. Framförallt för att jag är klumpig och spiller hela tiden samt har en hund som gärna vill kissa på allt nytt jag tar in i lägenheten.. Och vem vill inte spara några tusenlappar om man kan?

Vilken tycker ni är finast? Den gråa eller den beigea? Jag skulle vilja ha en i vardagsrummet och en som täcker hela min sovalkov när jag fått den klar. Det lutar nog mer åt den beigea mattan då jag är rädd att det blir för kalla nyanser i lägenheten eftersom mitt golv är grått, men båda färgerna är ju så himla fina!

Gillar

Kommentarer