"Miss you for always, feel you on Sundays"

Hej på er! Hoppas allt är bra med er trots rådande tider. Jag har inte märkt av såå stor skillnad nu under corona mer än att det inte blivit så många utekvällar som innan, annars lever jag i princip som normalt. Livet som gamer hehe! Men tror att man kommer börja bli ganska uttråkad snart, speciellt nu när våren snart är här.

Just nu är klockan 03:55, jag har försökt sova sedan 23 men det gick verkligen inte så bestämde mig för att gå upp istället. Har haft sömnproblem senaste 2 veckorna och vet faktiskt inte varför, till och med slutat med koffein men inte ens det har hjälpt. Satte mig i soffan istället med lite mysig musik samtidigt som jag bläddrar på plattan. Som tur är så har jag inga tider att passa idag utan får jobba några timmar senare istället vilket inte gör något eftersom jag inte har några planer ikväll ändå.

Måste förresten tipsa er om en artist som jag börjat lyssna på nyligen igen, hade nästan glömt bort att han fanns haha. Billy Raffoul heter han! Älskar hans låtar "It's a beautiful life" och "Could you be mine?".
  • Postad i: Daily

Gillar

Kommentarer