Möbler till kontoret och restaurangen

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med AZ DESIGN -

Som jag nämnt en del innan i bloggen så har jag velat göra om min kontorsdel hemma ganska länge, i princip allt behöver bytas ut. Eftersom jag sitter där hela dagarna så är det viktigt för mig att det är bekvämt. Just nu har jag en extremt dåligt stol och skrivbordet ska vi inte ens prata om, det är bara några få år gammalt och ändå håller det på att fallera. Jag har haft lite ont i ryggen till och från när jag jobbat som mest så nu behöver jag verkligen investera i bra möbler. Jag tänkte därför tipsa om AZ DESIGN, där kan man smidigt beställa alla möbler till kontoret. De har även möbler till restauranger, så är ni ute efter bord och restaurangstolar på nätet, kolla in deras sida!

Det jag är ute efter till mitt kontor är främst höj- och sänkbart skrivbord samt en bra och skön stol. Självklart ska det vara snyggt och passa in i lägenheten också. Jag tror att jag vill ha ett helsvart skrivbord, har verkligen börjat gilla att ha lite mörkare möbler från att innan haft allting i vitt. Det måste även vara ganska stort då jag ska få plats med två skärmar och alla mina jobbsaker. Alla skrivbord och stolar jag haft har jag köpt på Ikea, Mio m.m, det misstaget kommer jag aldrig att göra om igen. Jag vill ha möbler med BRA kvalité och som håller länge.

Det lutar nog mest åt det svarta skrivbordet och den svarta stolen, men jag tyckte att den genomskinliga stolen var så häftig! Däremot ser den inte lika bekväm ut som den andra, så jag vågar nog inte välja den. Den hade nog dock passat in bättre hemma med resten av min lägenhet. Tänk vad fint det hade varit om man fick plats med loungemöbler också, men det får nog vänta tills jag flyttar kontoret från min lägenhet.. får nog jobba lite hårdare också så plånboken tillåter det hehe!

Gillar

Kommentarer