Monday

Hej! Hoppas det är bra med er, det är fint med mig förutom att jag har blivit sjuk. Vaknade upp med ont i halsen och feber innan idag men nu verkar febern ha försvunnit iallafall. Lite tråkigt att börja veckan med att vara sjuk, men men!

Ligger just nu i sängen och spånar på idéer både till bloggen och Erevel, men då jag är sjuk försöker jag ändå vila upp mig så jag jobbar lite halvt bara och kollar på Black Orphan samtidigt (skitbra serie förövrigt). Om det är något jag lärt mig så är det att det lönar sig aldrig att pusha sig själv när kroppen inte vill, den där vilan och att unna sig själv extra tid är så oerhört viktigt. Sedan jag började lyssna på min kropp har jag hållt mig oerhört frisk och blir nästan aldrig sjuk, när jag väl blivit sjuk har jag tillfrisknat fort.

Nu när jag är sjuk har jag dock inte orkat laga någon riktig mat så slängde ihop lite gröt bara nyss. Älskar vanlig havregrynsgröt med skivade bananer, kanel och mjölk till. Den kombinationen är såå god! Däremot har jag varit riktigt sugen på risgrynsgröt nu när julen börjar närma sig, och egentligen allt som man äter till julen. Något jag kan frossa i under julen är vörtbröd med russin i och på ska det vara julskinka och sötstark senap, mums!! Jag har dock aldrig gjort julskinka själv, undra om det är svårt att göra eller om man kan köpa helt färdiga i butiken? :D

Gillar

Kommentarer