Morning

Jag vet att det ekat ganska tomt här på bloggen emellanåt och inläggen kommer inte lika regelbundet som innan. Jag har nästan varje dag försökt påbörja ett inlägg men kommer inte på vad jag ska skriva, har känt mig så tom inombords och helt utmattad i kroppen. Mitt fokus har legat på företaget och laget, sedan har jag inte orkat göra mer än att sova. Jag förstår inte varför det blivit såhär, helt plötsligt var det bara svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen och varje dag har det blivit lite svårare. Det ger mig så oerhört mycket ångest. Speciellt när man vaknat och det första man gör är att kolla Instagram och möts av att flera stycken redan har hunnit jobba, träna och luncha med en vän medan man själv inte ens har stigit upp ur sängen. Samtidigt tänker man varje dag att imorgon ska jag göra en förändring, då ska jag komma igång med rutiner och börja må bra.. Så triggas ångesten igång ännu mer när man misslyckas dag efter dag. Trots att jag är trött ständigt så kan jag ändå inte sova, jag ligger och vrider och vänder på mig hela nätterna. Vaknar flera gånger och känner mig så frustrerad, det är nästan som en panikkänsla i hela kroppen.

Jag ska försöka uppdatera bloggen för att jag genuint tycker det är kul, men det blir lätt en press eftersom bloggen har blivit en ganska stor inkomstkälla för mig. Jag älskar ju att skapa content, skriva texter osv.. Men när det blir ett "måste" så blir det lite svårare ibland eftersom man har mer krav på sig. Ni får jättegärna komma med tips om vad ni vill se mer av här eller berätta vad det är som gör att ni går in på min blogg, det skulle hjälpa min tillfälliga brist på kreativitet oerhört mycket! ♥

Nu ska jag gå upp och äta frukost och jobba medans jag kollar på bachelor, det som är det sköna med att ha eget.. man kan anpassa sin dagar själv. Nyckeln är bara att hitta en bra balans så blir man jäkligt effektiv! När jag håller på med grafik så älskar jag att ha något igång i bakgrunden, nån film/serie eller en bra podcast. Det skapar på något sätt en mer avslappnad miljö och min kreativitet försvinner direkt så fort jag blir stressad.

Gillar

Kommentarer