Mysig middag med la familia

Igår kväll var jag Pappa, hans sambo samt mina syskon ute och åt på Montmatre. Jag tog en halloumiburgare som var supergod. Den ser kanske inte jätterolig ut på bilden men den var riktigt fräsch med surdegsbröd. Gillade också att man fick en stor bit halloumi, på många andra ställen får man bara en tunn liten ynklig bit haha. Till burgaren va det klyftpotatis och en tzatziki, helt vegetariskt. Jag är ju inte jätteglad för kött så försöker äta så mycket vegetariskt som möjligt. Är dock väldigt svag för ost och creme fraiche tyvärr. Vet ni kanske nånting som är som creme fraiche men som inte innehåller nånting från animaler?

Det här med att kunna sitta och njuta av god mat och dricka på en uteservering är ju verkligen definitionen av sommar. Hoppas att det blir fler soliga dagar innan sommaren är över! Senaste veckorna har inte varit jätteroliga med regn och blåst.

Mina planer för idag: - Äta lunch samtidigt som jag jobbar lite. Har precis beställt hem en sallad från onlinepizza som jag väntar på. - Städa lägenheten och ev. möblera om. Jag får riktiga ryck ibland och måste göra om i lägenheten, oftast mitt i natten haha. Men nu behövs det verkligen en riktig storstädning.. - Fortsätta jobba med en logotyp samt en hemsida åt en kund, främst ta fram inspiration osv innan jag ska börja på själva utförandet. - Ta det lugnt resten av kvällen, kanske spelar några cs games eller kollar netflix. Ska nog kolla på en ny gamingmus också, min verkar börja ge sig.

Gillar

Kommentarer