När jag förlovar mig

Inlägget är i samarbete med Vanbruun.com

Jag längtar verkligen tills den dagen jag förlovar mig, och ännu mer tills dagen jag gifter mig. Ibland händer det att jag går in och kollar på ringar, bröllopsklänningar osv och bara drömmer mig bort haha! Jag vet precis vilken typ av förlovningsring jag vill ha. Det ska inte vara en sådan vanlig slät, tråkig ring. Utan den ska vara detaljerad och se riktigt lyxig ut. Priset spelar verkligen inte någon roll sålänge den ser ut som jag vill. Förlovningsringen ska vara i antingen silver, vitguld eller palladium. Min vigselring vet jag faktiskt inte, skulle kunna tänka mig att ha den i guld eller roséguld. Jag vill iallafall inte att den ska vara för lik förlovningsringen. Förhoppningsvis ska man bära båda livet ut, så dom måste kännas tidslösa. Jag hinner nog spåna på det ganska länge iallafall, haha!

Förlovningsringar 1. Eleonora 18k vitguld / 2. Elizabeth 18k vitguld / 3. Evelyn palladium

Vigselringar 1. Charlotte 18k roségold / 2. Grace 18k guld / 3. Elly 18k roségold

Alla ringar är ifrån Vanbruun, hos dom kan man få ringar med bra kvalité till bra priser. Kvalitén är ju så otroligt viktig, med tanke på hur länge man bär ringarna. Det får bara inte hända att dom tappar färg, form eller en diamant. Vanbruun har ringar i massa olika designer, färger och prisklasser. Gravyren ingår och man har dessutom fri storleksjustering, fri frakt och 90 dagars returrätt. Så bra! Som jag nämnde innan så gillar jag lyxiga ringar, därför gillar jag i princip allt i Vanbruun's sortiment. Hade absolut inte tackat nej till en ring från dom. Det är inte bara ringarna som är lyxiga, utan även deras förpackningar.

Det känns som att en förlovning är ganska långt bort för min del, men när det väl händer så vill jag verkligen att det ska vara speciellt. Det viktigaste för mig är nog att bli överraskad, gärna på något riktigt fint ställe, till exempel på en utlandsresa. Jag vill att minnet från den dagen ska vara lika fint och speciellt som ringen som ska pryda mitt finger. Drömmen hade varit att bli friad till över en superfin middag på vackraste stranden man kan tänka sig. Framför en solnedgång! Men jag kanske har en aning höga förväntningar. När jag väl förlovat mig så vill jag inte att det ska gå för lång tid innan själva giftemålet, utan att man kanske börjar planerandet efter förlovningen.

Ni som är förlovade/gifta, hur långt in i förhållandet förlovade/gifte ni er och hur gick det till? Vad har ni för ringar? Är så nyfiken!

Gillar

Kommentarer