När jag gifter mig

- Inlägget är i samarbete med Vanbruun.se -

Det känns som att det är såå många som gifter sig just nu, man blir riktigt inspirerad själv, jag vill gifta mig nu nu nu haha. Speciellt när man såg Jon och Janni's bröllop (två youtubers för er som inte vet vilka det är), det var verkligen drömmigt! För att inte tala om Janni's ring... Jag har faktiskt bara varit på bröllop en gång och då var det bara i själva kyrkan, men det var så vackert. Jag längtar verkligen tills jag får planera mitt egna bröllop, eller någon annans. Men det är ju så mycket att bestämma.. datum, tema, lokal, mat, bröllopsklänning, gästlista, fotograf, blommor, brudtärnor och klänningar till dom, inbjudan, bordsplaceringar och ringen som nog är det allra viktigaste. Den ska man ju ändå bära hela tiden. Jag hade aldrig kunnat låta min framtida man överraska mig med en ring, jag hade blivit såå ledsen om den inte är exakt som jag vill ha den haha! Brukar faktiskt kolla på ett program på tv där mannen får planera hela bröllopet, välja ut klänning, ring och allting runtomkring. Tänk vilken mardröm om det blev exakt tvärtemot hur man vill ha det.

När det kommer till vigselringen så vet jag redan nu hur jag vill ha den. Det ska vara massor av bling men ändå vara enkel och nätt. Jag vill ha den antingen i vitguld, platina eller palladium. Sedan ska den passa till förlovningsringen, jag tror ändå att jag vill ha båda på fingret.

Vill man ha en ring med bra kvalité så hittar man jättemånga olika sorters ringar hos Vanbruun till bra priser. Eftersom man ska bära ringen hela tiden så är det viktigt att den är i bra kvalité och inte tappar form, färg eller i värsta fall en diamant. Beställer man en ring ifrån Vanbruun så har man alltid fri gravyr, fri storleksjustering samt fri frakt, öppet köp och returrätt i 90 dagar.

Här har jag valt ut mina favoriter bland Vanbruun's vigselringar. Visst är de fina? Dessa är i vitguld och platina. Jag tror jag gillar mest när det är en större diamant i mitten och sen små diamanter längs med sidorna på ringen., så den i mitten är min favorit. Hos Vanbruun kan man även design sin egna ring så man får den exakt som man vill ha den. Det är nog något jag kommer att göra i framtiden faktiskt..

Gillar

Kommentarer