Nelly mid season sale – favorites

Nu kommer vi till det bästa med julen, mellandagsrean. Jag har kollat runt lite och hittills verkar Nelly ha den bästa rean, iallafall online. Jag har därför valt ut mina favoriter från deras rea här ovanför till er. Tror även jag ska ta mig en runda i stan imorgon och se vad butikerna där har för utbud! Jag har dock bestämt mig för att INTE gå loco detta året, utan bara köpa saker jag verkligen behöver och gillar. Det är så himla lätt att bara köpa saker för att det är billigt, iallafall när man är shopaholic haha! :D

Share:

3 comments so far.

3 svar till “Nelly mid season sale – favorites”

  1. Emelie skriver:

    Man vill ju gärna passa på att shoppa loss när det är rea, men man får vara försiktig så man inte blir lurad! ?

  2. E skriver:

    Fina plagg :D

  3. Charlotte skriver:

    Åh, måste också sätta mig och kika runt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *