Nytt köksbord & min frukostrutin

Jag har varit lite mer off här än vad jag brukar senaste tiden, men det är bland annat för att min telefon har strulat och därför har det inte direkt blivit några vardagsbilder. Jag har ju en systemkamera men den använder jag mest till speciella inlägg, när jag fotar produkter eller bara hemma. Personligen gillar jag faktiskt mer bilder som är tagna med mobilen när det kommer till livsstilsbilder. Det känns så mycket mer personligt och äkta då.

Nu har jag iallafall köpt mig en ny telefon som jag är supernöjd med, det fick bli en Huawei p20. Har varit sugen på den såå länge när jag haft kunder i 3 butiken som köpt den, älskar känslan av hela telefonen och framförallt kameran. Aldrig mer iPhone! Något mer som är nytt är mitt köksbord, som jag skrivit här innan har jag velat ha ett svart köksbord och nu var det äntligen dags. Jag har inte riktigt hunnit piffa till det utan nu står samma grejer på bordet som jag hade innan. Men, det ska införskaffas ny vas, blommor och andra detaljer att ha på.

Jag har faktiskt känt mig så mycket piggare senaste veckorna och tror det är för att jag börjat äta frukost varje dag. Innan har jag aldrig klarat av att äta frukost tidigt på morgonen (eller jo min frukost var en redbull eller nocco haha), men nu har jag hittat något som jag verkligen gillar och som slinker ner i magen mycket lättare. Två finncrisp med cottage cheese, tomat och örtsalt på. Riktigt gott! Egentligen kanske man hade behövt ha något mer, ett ägg eller så.. men lite frukost är bättre än ingen alls! Jag önskar att jag hade orken till att göra mer smoothies, för det är så jäkla gott men det finns inget drygare än att rengöra mixern efteråt och att diska är något bland det tråkigaste jag vet.

Gillar

Kommentarer