Ögonskuggor från JFR

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED JFR.SE

Jag har fått hem lite smink från märket MUA som finns hos JFR, bland annat ögonskuggspaletten Burning embers och tre olika läppstift. Läppstiften kommer jag att visa upp mer i ett annat inlägg (men kan spoila lite redan nu och berätta att de är flawless).

Det jag gillar med ögonskuggspaletten är att den har hela 25 stycken ögonskuggor, blandad med både matta och skimriga ögonskuggor. Jag älskar att använda matta och skimriga ögonskuggor tillsammans, tycker att det blir så himla snyggt. Färgerna i paletten behöver vi ju knappt nämna, visst är de fina? Jag har redan hittat min favoriter och det är dom som är mer åt det orangea hållet. Har märkt på sistonde att mina ögon verkligen strålar med lite mer röd/orangea färger.

Jag gillar faktiskt alla ögonskuggor i denna paletten och tror jag kommer använda mig av allihopa, ibland märker jag att jag kan köpa ögonskuggspaletter och sen använder jag bara 1-3 stycken av ögonskuggorna. Så rekommenderar verkligen denna om du använder mycket nudes men med lite inslag av guld, rosa och orange. Jag testade att swatcha ögonskuggorna och de är väldigt bra pigmenterade men det går ändå att "jobba" med dom.

Självklart har jag även en rabattkod till er om ni vill köpa paletten eller något annat på JFR's hemsida. Allt deras smink är cruelty free, så himla bra! ♥ EMMAS15 = 15% på hela sortimentet hos JFR.se (gäller ej rea och jackor).

@JFRSE / #JFRSE

Gillar

Kommentarer

Charlotte,
Åh, de glittriga färgerna ser ju helt fantastiska ut!
nouw.com/charlottelinden
Erika,
Wow jag älskar paletten!!
www.nouw.com/erki
Erika,
Wow jag älskar paletten!!
www.nouw.com/erki
Julia Hjelm,
Fina sminksaker!
nouw.com/juliahjelm