Prom dresses

Inlägget innehåller annonslänkar Jag vet att jag har en liten skala med yngre läsare och snart är det dags för student och bal för vissa. Därför tänkte jag tipsa om balklänningar i detta inlägget, det gäller trots allt att vara ute i god tid. När jag hade min bal så blev allting kaos med min klänning, den skulle vara skräddarsydd men när jag fick hem den så passade den inte alls, den var så stor att jag inte ens kunde bära den utan att den trillade ner på golvet. Som tur är så har jag en morfar som är OTROLIGT duktig på att sy, så han sydde in den åt mig. Då blev den helt okej men jag var fortfarande inte helt nöjd med hur den såg ut i verkligheten.

Själva balen var ingen höjdare, jag och min vän tyckte det var så tråkigt.. direkt efter att vi ätit efterrätten stack vi hem, bytte om och började förfesta istället och avslutade kvällen med utgång. Det var däremot jättekul!! När jag tänker tillbaka så ångrar jag att jag la så mycket pengar på min balklänning som ändå inte blev bra, det handlar bara om en kväll. Pengarna jag la på min klänning hade räckt till en resa tur och retur, eller något annat roligt. Jag skulle bara ha beställt en från Nelly eller nån liknande sida, som alltid har SÅ fina klänningar på sin sida när det börjar bli dags för bal!

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Zahra,
Så fina klänningar!
nouw.com/zahraajami
Felicia,
Men åh vilka fina
frokentv.se
Sandra,
Själv gick jag aldrig på balen tyckte det var för dyrt för något jag ändå inte hade tyckt varit roligt. Jag å några vänner hade en rolig utgång ist
Swle.blogg.se
icaibloggen,
Sv: Tack så mycket! 😊 <3
nouw.com/icaibloggen