Saturday

Godkväll på er! Jag ligger just nu i soffan framför en film med lite jobb, Julia gick hem för ungefär 30 minuter sen. Vi har varit hemma hos mig och bara tagit det lugnt i några timmar, druckit bubbel och ätit pizza. Hon övertalade mig till att beställa en pizza med salami på, först var jag väldigt tveksam men den var över förväntan!!

Tidigare idag var jag hemma hos pappa på middag, vi slog till med årets första grillning, det blev supergoda hamburgare. Både vanliga hamburgare och halloumihamburgare. Jag ÄLSKAR verkligen halloumi. Så skönt att det äntligen börjat komma lite vår! Har ni också haft lika fint väder?

Innan middagen överraskade pappa mig med att han köpt en tv till mig, jag har varit utan tv superlänge då jag inte känt att jag haft ekonomin till att köpa en. Så pappa var här och satte upp den på väggen åt mig. Det är SÅ mycket skönare att vara hemma nu, jag känner mig inte alls lika ensam och kan faktiskt slappna av ordentligt. Det är en superliten tv på 24" men det duger mer än väl i min lilla etta fram tills jag känner att jag vill lägga pengar på en större, eftersom jag inte har så mycket utrymme så sitter man ganska nära tv:n ändå i soffan. Nu måste jag bara fundera på hur jag ska få undan sladdarna på ett snyggt sätt.

Som ni ser så har jag även gått och blivit lite mörkare i håret, trivs så bra i det!

Gillar

Kommentarer