Skönhetsprodukter från Glamazon

Inlägget är i samarbete med Glamazon Glamazon är en skönhetsbutik på nätet som säljer allt inom skönhet, smink, kroppsvård och hudvård online (till väldigt bra priser). Jag tycker om Glamazon just för att dom har ett så stort sortiment vilket blir mycket smidigare när man ska handla, då kan jag beställa allt på ett och samma ställe, istället för att slippa handla på flera olika ställen. Att det är på nätet är ett extra plus, för jag hatar att gå i butiker. Beställer i princip allt från nätet!

Jag har valt ut några favoriter här från deras sida, vissa av produkterna har jag testat!

1. Nyx conceal correct contour Nyx är ett av mina favoritmärken när det kommer till smink, denna paletten är superbra för att täcka över finnar, ljusa upp och lägga contour med. Det som jag älskar mest med Nyx är att det är så himla billigt.

2. Nyx tinted brow mascara Den här är jag helt beroende av, det är en brow mascara. Jag har väldigt ljusa ögonbryn och hatar när det sticker ut blonda hårstrån, eftersom att denna är som en mascara fast för ögonbrynen så drar den igenom alla hårstrån och gör dom mörkare. Denna håller även hårstråna på plats samt att man kan få till det där perfekta buskiga i början av brynet. Jag har den i färgen Chocolate och till den använder jag Nyx tinted brow pomade.

3. Nyx angel veil skin perfecting primer Det här är en av få produkter som jag faktiskt inte testat från Nyx, men jag vill sååå gärna ha den då alla säger att den ska vara så himla bra. Just nu har jag en annan primer från Nyx men funderar på att ge denna en chans!

1. Cocoa Brown 1 hour tan mousse dark Det här är garanterat den bästa brun utan sol-produkten jag har testat, även om man jämför med dom som är lite dyrare. Resultatet blir superfint och jämnt, dock så behöver man ta den mörka för att få färg. Jag upplevde nämligen att mycket rann av i duschen. Detta är verkligen den enda som jag tycker blir riktigt fint solbrun utan att se fake ut. Ibland ser man verkligen när någon har brun utan sol på sig och det kan lätt bli fläckigt men denna är ren perfektion!! Rekommenderar även att köpa till Cocoa Brown's handske, den är ett måste att ha vid applicering!

2. Cocoa brown golden goddess, shimmering dry body oil Det här är ytterligare en produkt från Cocoa brown, men en shimmering body oil. Jag har inte testat denna men har varit ute efter en produkt som ger mycket lyster till kroppen, funderar verkligen på att beställa hem denna.

3. I love.. raspberry & blackberry body spritzer Jag har faktiskt inte sett att det finns bodymists från detta märket förän nu, jag älskar deras shower gels och body lotions. Speciellt i doften raspberry & blackberry!

Ni kan köpa alla dessa skönhetsprodukter hos Glamazon!

Gillar

Kommentarer

Emilia,
Cocoa Brown är min favorit också!! ?
nouw.com/larssonemilia
Matilda,
Jag ääälskar cocoa Brown !
Nouw.com/matildasamevall
Erika,
Nyx är ett grymt bra ”billigare” sminkmärke! ?
www.nouw.com/erki
Zahra,
Tack för tipsen ?
Nouw.com/zahraajami
Harriet,
Åh vill verkligen prova nyx angel veil, har hört så mycket bra om den.
www.harrietgripenberg.com
Gisela,
Kände faktiskt inte till den sodan.. Hag köper visserligen det mesta ekologiskt med vissa undantag. Parfym och makeup finns det väldigt lite av som är eko eller organiskt.
nouw.com/Lantlilivmittistan
Karoline,
Jag har velat testa dessa ett tag men har aldrig kommit till skott haha
www.devote.se/karoliness
Jenny,
Vilket roligt samarbete och bra produkter 😊
jennysvardag.se
Jennifer,
Åh va bra tips ?
nouw.com/jenniferlinneaa