Smink från Prakt.se

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Prakt.se - Jag har beställt hem en palett och två läppstift ifrån det nylanserade märket Prakt. De säljer ögonskuggspaletter, matta läppstift och highlights via sin hemsida Prakt.se, deras sortiment kommer även att utöka med tiden. Det bästa med Prakt enligt mig är att de inte testar på djur. Tycker det är ganska svårt att hitta smink idag som inte är djurtestat och det är det sista jag skulle vilja bidra till. Så ett stort plus till Prakt för det!

När det kommer till ögonskuggar så är mina favoritnyanser helt klart nudes och lite mer åt det bruna, röda, orangea och rosa hållet. Därför beställde jag deras ögonskuggspalett "Earthy marble". Jag blev väldigt förvånad av hur pigmenterad den var men samtidigt så lätt att jobba med, det har faktiskt blivit min nya favoritpalett. Något som jag uppskattar i en ögonskuggspalett är en spegel inuti, det ger både ett lyxigare intryck samt att det är smart att ha om man är som jag och gärna går fram och tillbaka i lägenheten i olika ljus för att se så det ser perfekt ut haha!

Läppstiften jag beställde hem är "Addiction" som jag kommer använda mer till vardags då det är lite nude/ljusrosa samt "Goddess" som är ett klarrött läppstift. Båda är matta.Jag har i princip inget rött läppstift bara mer åt det mörkrosa hållet men ville så gärna testa hur det skulle se ut på mig, måste säga att det är SÅ snyggt med just matta röda läppstift. Läppstiften satt riktigt bra och kladdade inte samt gick hur bra som helst att dricka och äta med utan att det försvann. Jag har saknat ett riktigt bra läppstift att kunna använda under en utekväll utan att det försvinner direkt, så dessa kommer jag använda flitigt. Testade faktiskt även att lägga ett läppglans över då jag ville ha lite glans en dag och det funkade hur bra som helst att kombinera.

Just nu kan man fynda deras smink till superbra priser under mellandagsrean, jag skulle dock säga att de har otroligt billiga priser ordinare också för att vara så bra produkter! Man får verkligen lyxigt och bra smink till bra priser. Jag har en del dyrare ögonskuggspaletter hemma och denna godingen för ynka 199:- (endast 159:- under mellandagsrean) är minst lika bra och dessutom inte testad på djur.

/**/   /**/   /**/  

Fördelar med Prakt's produkter + Bra priser + Testar inte på djur!! + Lyxiga förpackningar + Pigmenterade ögonskuggor som är lätta att jobba med. + Matta läppstift som håller länge samt kladdar inte.

Gillar

Kommentarer