Snygga bikinis från Veraldo

- Inlägget är i samarbete med Veraldo.se -

Idag är sista dagen på min lediga helg så jag har passat på att bara ta det lugnt hela dagen genom att bland annat nätshoppa. Finns det något bättre än när man har tråkigt? Perfekt att underhålla sig med haha. Jag har alltid tyckt mer om att shoppa på nätet än i fysiska butiker. Ibland kan det vara mysigt att gå runt på stan tillsammans med en vän och kolla lite, men att stå i kö till provrummen och trängas bland andra människor? Nej fy! Sen brukar jag ändå tycka att kläderna ser helt annorlunda ut när man väl provar det hemma i lugn och ro. Man sparar ju så mycket tid också genom att shoppa på nätet, på bara några sekunder hinner man ju se kanske 100 plagg på en och samma gång. Sen bor ju jag i en ganska liten stad och vi har inte så mycket roliga butiker här.

Jag har iallafall ganska nyligen hittat sidan Veraldo, har blivit totalt kär redan i deras sortiment som består av modekläder för kvinnor. I detta inlägget tänkte jag visa upp lite fina bikinis från Veraldo. Jag älskar ju volanger så den röda bikinin är min favorit. Kan tänka mig att den gröna med off-shoulder toppen ser söt ut på med! Den svarta bikinin är en sån man bara måste ha i garderoben som alltid funkar. Något som jag verkligen borde införskaffa mig är en baddräkt, jag har faktiskt bara bikinis hemma. Hade velat ha en svart med urringning både bak och fram, kanske lite djupare fram. Det hade varit perfekt!

Förutom bikinis så har Veraldo verkligen allt inom det senaste modet och accessoarer. Jag älskar framförallt deras väskor, dom måste ni bara kolla in. Så mycket snygga crossbody väskor, jag som är beroende av den typen av väskor vill köpa hem varenda en hehe! ♥

Gillar

Kommentarer