Soffor i sammet

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Nordiskarum.se -

Jag känner att det börjar bli dags för att byta ut min soffa snart, när jag flyttade till lägenheten jag bor i nu så skedde det ganska hastigt eftersom jag gick ifrån mitt ex, därför hade jag inte så mycket möbler själv och fick ta pappas ena soffa. Han skulle nämligen flytta ihop med sin tjej under samma period vilket var tur för min del eftersom att jag annars hade varit utan soffa. Soffan är fräsch och fin trots att den har några år på nacken, men inte riktigt i den stilen som jag vill ha. Både när det kommer till utseendet och komforten, den har lite strävare tyg så den är inte speciellt skön att sitta i. Drömmen hade varit att ha en sammetssoffa, gärna i mörkgrå eller åt det beigea hållet, samt lite skimrig. Soffor i mörkblå sammet är också riktigt snyggt men jag tror att jag hade tröttnat på färgen i längden. Enligt mig ska en soffa vara ganska tidlös, det är ingenting som jag byter ut speciellt ofta iallafall. Sedan kan man piffa till den med prydnadskuddar och gosiga filtar istället, som man kan byta ut oftare. Jag brukar byta mina prydnadskuddar ca 2-3 gånger om året för att soffan ska få ett nytt lyft.

Såhär ser min soffa ut som jag har i nuläget, det tar emot lite att visa upp den då jag verkligen inte gillar den. Men tänk vad fint det hade varit med en soffa i sammet istället, det känns som att det hade passat som handen i handsken hemma hos mig.

Hur fin är inte denna grå/beigea sammetssoffan? Wow alltså! Färgen är så perfekt, tänk vad mysigt med lite fler kuddar också. Den kommer ifrån en hemsida som heter Nordiskarum.se, de säljer allt kring inredning och möbler av högkvalité. Jag tycker framförallt att de har riktigt bra priser, iallafall rimliga priser om man kollar på vad sammetssoffor kostar generellt.

Ser ni nu förresten vilken skillnad det hade blivit i min lägenhet? Tror ärligt talat att det hade blivit som en helt ny lägenhet eftersom att soffan är en så stor del av rummet. Är såå sugen på att skaffa den!

Gillar

Kommentarer

Fannie Wik
,
Omg vilken fin soffa, håller med om att den hade passat bra hos dig!
Fannie Wik
,
Omg vilken fin soffa, håller med om att den hade passat bra hos dig!